Fasadrengöring Skåne

Börjar fasaden att bli smutsig? Inga problem, vi har mycket erfarenhet inom fasadrengöring och hjälper dig gärna att tvätta fasaden. Inget jobb är för svårt för oss, vi hjälper dig att tvätta allt från industrifasader till fasaden på din villa. Efter en fasadtvätt från oss kommer byggnaden att se ut som ny igen! Oavsett om du behöver hjälp med fasadrengöring i Malmö, lund eller resten av Skåne så hjälper vi dig!

Hur går en fasadrengöring till?

En fasadrengöring går att göra både mekaniskt men också kemiskt. Beroende på hur fasaden ser ut så gör vi en bedömning av vilken metod som skulle passa just er fasad bäst och ge det bästa resultatet.

Om det gäller en träfasad så brukar den bästa metoden vara att använda polypropen och polyester borstar för att inte skada fasaden. För stenfasader används oftast hetvattenhögtryck för att verkligen få bort all smuts. För fasadrengöring av putsade fasader används oftast kemikalierengöring eller ultrarent vatten som man sedan spolar med varmt vatten.

— Fasadtvätt av Power Clean Skåne

Hur ofta bör man göra en fasadrengöring?

Hur ofta en fasad behöver tvättas kan variera ganska mycket då det beror på en hel del faktorer som väderstreck, färg och omgivningen kring byggnaden. Äldre träfasader kan t.ex behöva en fasadrengöring ungefär vart 3e år medans fasader som är målade med nyare premiumfärger klarar sig utan en fasadrengöring i 10 år. Det är bra att varje år ta en ordentlig titt på sin fasad för att se hur mycket smuts det har kommit och avgöra om det är dags för en fasadtvätt. Om du inte vet vad du ska kolla efter så finns vi där och hjälper dig gärna!

Vi utför all typ av fasadtvätt i Skåne och kan garantera att du blir nöjd. Om du har frågor eller funderingar kring hur en fasadrengöring går till så tveka inte att Kontakta oss för mer information!

Kvalitetspartner Guldsigill
Ring för ett kostnadsfritt offert eller ställ din fråga nere i formuläret

Powerclean Skåne AB

Terminalvägen 7, 243 35 Höör
info@powercleanskane.nu

Anders Johansson

0734-40 71 88

Bengt Möller

0707-65 29 28