Taktvätt Skåne

Prisvärd taktvätt i Skåne

Väder, vind, alger och mossa är något de flesta tak utsätts för. Påväxten gör att ytan förstörs, något som bör undvikas om du inte vill behöva byta tak i förtid. Genom att investera i en taktvätt i Skåne där väder och vind kan vara extra påtagligt så blir du av med påväxten, taket blir fint igen och takets livstid förlängs.

Ett tak utsätts ständigt för påfrestningar och därför är det viktigt att ta väl hand om det. Taktvättens största fördel är att den hjälper till att hålla taket rent från påväxt som mossa och alger. Om taket får en beläggning, eller påväxt, kommer detta att förstöra takets yta. Det rekommenderas att genomföra en taktvätt när påväxten börjar bli betydlig.

Vi erbjuder en professionell och prisvärd taktvätt i Skåne. Oavsett om du behöver hjälp med taktvätt i Malmö, Lund eller i resten av Skåne så hjälper vi dig! Vi på Power Clean har många års erfarenhet inom rengöring av tak i Skåne och genom att låta oss ta hand om ditt tak kommer det att bli som nytt igen. Ett tak utan påväxt får tillbaka sin ursprungliga färg och takets livstid kommer att förlängas.

Kontakta oss för mer information och bokning av taktvätt i Skåne. Vi hjälper även till med fasadrengöring och fasadtvätt när fasaden börjar bli smutsig.

Kvalitetspartner Guldsigill
Ring för ett kostnadsfritt offert eller ställ din fråga nere i formuläret

Powerclean Skåne AB

Terminalvägen 7, 243 35 Höör
info@powercleanskane.nu

Anders Johansson

0734-40 71 88

Bengt Möller

0707-65 29 28