Garagestädning Malmö, Lund och hela Skåne

Börjar det bli dags för garagestädning? Ett parkeringsgarage blir lätt och snabbt smutsigt. Många bilar kommer och går hela tiden och tar med sig smuts och grus, speciellt under hösten och vintern. Vi på Power Clean Skåne hjälper er gärna att hålla det rent och snyggt med hjälp av garagestädning i Malmö, Lund och resten av Skåne. Med vår kompetens och moderna städutrustning ser vi till att ert parkeringsgarage håller sig skinande rent oavsett hur många bilar som kör in och ut.

Regelbunden garagestädning i Skåne

När det gäller parkeringsgarage så räcker det inte bara med en städning utan det bör göras regelbundet för att hålla sig på topp. Vi på Power Clean hjälper dig gärna med regelbunden garagestädning i Malmö, Lund och resten av Skåne så att du kan lägga din tid och fokus på annat. Du väljer själv hur ofta städningen ska göras då det kan variera beroende på hur många besökare garaget har. Ta gärna kontakt med oss för mer information om garagestädning i Malmö, Lund och resten av Skåne och för att begära en offert på vårt arbete.

Ta gärna kontakt med oss för mer information om garagestädning i Malmö, Lund och resten av Skåne och för att begära en offert på vårt arbete.

Kvalitetspartner Guldsigill
Ring för ett kostnadsfritt offert eller ställ din fråga nere i formuläret

Powerclean Skåne AB

Terminalvägen 7, 243 35 Höör
info@powercleanskane.nu

Anders Johansson

0734-40 71 88

Bengt Möller

0707-65 29 28