Fasadtvätt Skåne, Malmö

En fasad utsätts hela tiden för påverkan av väder och vind, vilket gör att den med åren blir smutsig. Vi på Power Clean har jobbat med fasadtvätt i Skåne under många år och är experter inom området. Vi ser alltid till att fasaden blir som ny igen. 

Fasader på hus och fastigheter utsätts hela tiden för yttre påverkan. Sol, vind, regn och snö gör att fasaden blir smutsig vilket drar ner hela förstaintrycket av fasaden. Smuts kan även orsaka skador på fasaden och därför bör en fasadtvätt genomföras innan det är för sent.

Hur ofta bör man göra en fasadtvätt?

Man bör tvätta fasaden ungefär med 5-10 års mellanrum beroende på vart byggnaden befinner sig. Om huset t.ex ligger lite närmare havet så kan det vara en bra idé att göra en fasadtvätt lite oftare då fasaden slits mer i sådana förhållanden. Det beror också på vilken typ av färg man använder när man målar huset. Om du är tveksam på hur ofta du behöver göra en fasadtvätt så tveka inte att kontakta oss så kan vi hjälpa dig!

Fasadtvätt i hela Skåne

Vi erbjuder en effektiv och prisvärd fasadrengöring som kan göra underverk med fasaden. Efter att du har anlitat oss så kan vi garantera att din fasad kommer att bli som ny igen. Våra metoder är skonsamma och mycket effektiva. Vi tar oss an både stora och små uppdrag för privatpersoner och företag. Vi kan även hjälpa dig med andra tjänster som bland annat klottersanering och taktvätt i Skåne.

Kontakta oss gärna för mer information och bokning av fasadtvätt i Malmö.

Kvalitetspartner Guldsigill
Ring för ett kostnadsfritt offert eller ställ din fråga nere i formuläret

Powerclean Skåne AB

Terminalvägen 7, 243 35 Höör
info@powercleanskane.nu

Anders Johansson

0734-40 71 88

Bengt Möller

0707-65 29 28