Industrisanering Skåne

Industrisanering Skåne

Börjar fasaden på lagerlokalen att se smutsig ut? Då kan det vara dags för en ordentlig industrisanering. Med lång erfarenhet av just industrisanering i Malmö och resten av Skåne så hjälper vi er med sanering av allt från golv till tak och vägg. Vår kunskap och kompetens inom området har lett till att vi nu är en certifierad kvalitetspartner, så du kan vara säker på att vi är noga när vi utför saneringsarbeten. Vi tar oss ann alla jobb gällande industrisanering i Skåne, inget jobb är för stort eller för litet för oss utan om du känner att du behöver hjälp med saneringen så är det bara att kontakta oss så kommer vi och hjälper dig på nolltid!

Industrisanering och säkerhet

När det gäller just industrisanering så är det otroligt viktigt att man anlitar en firma som vet vad de gör och att man inte tar saker i egna händer. Beroende på vilken verksamhet det gäller så kan det finnas mögel eller andra kemikalier som är farliga att hantera utan rätt utrustning. På Power Clean i Skåne ser vi alltid till att jobbet utförs på ett säkert sätt utifrån omständigheterna.

Industrisanering i Malmö, Lund och hela Skåne

Vårt kontor är beläget i orten Höör som är hjärtat i Skåne. Det gör att vi snabbt och smidigt kan ta oss till de flesta områdena runt om i hela Skåne och hjälpa dig med industrisanering där du behöver det. Så oavsett om du behöver industrisanering i Malmö, Lund eller Helsingborg så kan vi vara på plats och hjälpa just dig!

Vi kan även hjälpa dig med mer än bara industrisanering då vi även utför tjänster som klottersanering, taktvätt och mycket mer.

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi på Power Clean kan hjälpa just dig med industrisanering i Skåne så tveka inte att ta kontakt med oss via mail eller telefon!

Kvalitetspartner Guldsigill
Ring för ett kostnadsfritt offert eller ställ din fråga nere i formuläret

Powerclean Skåne AB

Terminalvägen 7, 243 35 Höör
info@powercleanskane.nu

Anders Johansson

0734-40 71 88

Bengt Möller

0707-65 29 28